У Брацлаві люди другий день блокують дорогу, вимагаючи ремонту головної вулиці, яку «розбили» вантажівки

Новини Вінниці / У Брацлаві люди другий день блокують дорогу, вимагаючи ремонту головної вулиці, яку «розбили» вантажівки

Сьогодні, 6 червня, жителі Брацлава, що у Немирівському районі, продовжують протест. Другий день поспіль місцеві мешканці перекривають рух по вулиці Свято-Миколаївській. Люди скаржаться на стан дороги у центрі селища,й нарікають що тут постійно їздять 40-тонні вантажівки з кар’єру, які руйнують тамтешні автошляхи, до того ж за ними постійно здіймаються стовпи пилу.

Сьогодні, 6 червня, жителі Брацлава, що у Немирівському районі, продовжують протест. Другий день поспіль місцеві мешканці перекривають рух по вулиці Свято-Миколаївській. Люди скаржаться на стан дороги у центрі селища, й нарікають, що тут постійно їздять 40-тонні вантажівки з кар’єру, які руйнують тамтешні автошляхи, до того ж за ними постійно здіймаються стовпи пилу.

Тож жителі Брацлава вдалися до радикальних дій й у такий спосіб вимагають провести ремонт дороги та заборонити рух великовагового транспорту через вулицю. Якщо ж їх не почують, погрожують перекрити автомобільний рух туристам, що будуть їхати на фестиваль до Тульчина.

Сьогодні на перемовини до селян приїздили представники районної влади та правоохоронці. Як розповіли NaПарижі в Немирівській райдержадміністрації, задля вирішення питання відбулось засідання виконкому Брацлавської ОТГ, де було прийнято рішення про заборону руху транзитного вантажного транспорту по вулиці Свято-Миколаївській та встановлення відповідного знаку.

«На даний час завершується виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту дороги», - зазначили у РДА.

Селяни, які два дні протестують, погодилися на запропоновані умови, однак до встановлення знаку заборони проїзду, вантажний транзитний транспорт пропускати не збираються.

 

Фото Depo.Вінниця.