У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошку

Новини Вінниці / У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошку

Меморіальну дошку встановили на фасаді відділу поліції, в якому служив Максим

На відкриття прийшли колеги правоохоронця, його рідні та близькі, а також керівники обласного главку та місцевої поліції.

20-річний рядовий поліції Максим Зарецький загинув в ніч проти 20 квітня від отриманих поранень, коли на трасі у Гайсинському районі його екіпаж поліції зупинив для перевірки невідомий автомобіль, в якому перебували двоє чоловіків. Останні відкрили  вогонь по поліцейським.

Максима поховали 22 квітня на Алеї Слави у рідному місті Бершадь.

Посмертно Максиму присвоєно спеціальне звання – капрал поліції.

- Сьогодні ми відкриваємо меморіальну дошку на стіні територіального підрозділу поліції, де розпочалась службова кар’єра Максима, як поліцейського. Півтора року він віддано служив у секторі реагування патрульної поліції та до останнього виконував свій обов’язок. Ми всі завжди пам’ятатимемо його подвиг, - сказав заступник начальника Управління превентивної діяльності Володимир Євчен.

- Того трагічного 20 квітня Максим ціною власного життя врятував свого товариша і ще не відомо скільки життів таким чином врятував. Він прийшов у цей світ, як звичайна людина та покинув його, як справжній Герой. Його ім’я навіки вписано в історію Бершадського підрозділу поліції. Низький уклін батькам Героя. Вічна пам’ять Максиму, - зазначив у своїй промові начальник відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління Вадим Революк.

 

Нагадаємо, що нападниками виявилися двоє військових - батько та син,які переховувалися в Одеській області.

Новини Вінниці / У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошкуНовини Вінниці / У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошкуНовини Вінниці / У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошкуНовини Вінниці / У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошкуНовини Вінниці / У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошкуНовини Вінниці / У Бершаді на честь загиблого поліцейського Максима Зарецького встановили меморіальну дошку
Анна Пирогова

13 червня, 2024