У Барській ОТГ на Вінниччині створили візуальний «інвестиційний каталог»

Новини Вінниці / У Барській ОТГ на Вінниччині створили візуальний «інвестиційний каталог»

В одній із громад Вінниччини створили «інвестиційний каталог». Ставку в  Барської ОТГ, що у Вінницькій області, зробили на візуалізацію інформації, намагались зробити «картинку» яскравою та привабливою.

В одній із громад Вінниччини створили «інвестиційний каталог». Ставку в  Барської ОТГ, що у Вінницькій області, зробили на візуалізацію інформації, «картинка» вийшла яскравою та привабливою - мовляв, краще один раз побачити ніж сто разів прочитати.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Юрій Войціцький з Вінницького регіонального офісу «ULEAD», розповів про розподіл ролей при створенні «інвестиційного каталогу».

«Моя роль полягала у плануванні діяльності в рамках проєкту, розробці графіка дій, експертному супроводі, рутинній, але відповідальній  роботі верстальника в програмі «InDesign» зібраних і опрацьованих командою даних. Ірина Походзей займалась реалізацією проєкту і розподілом завдань, а голова громади Артур Цицюрський допомагав в контролюванні процесу і залученні запланованих раніше ресурсів". - зазначив пан Юрій.

Команда проєкту підготувала унікальний авторський фотоматеріал (завдяки сприянню місцевих фотографів), інформацію про переваги території Барської ОТГ та інвестиційні ділянки, які можуть бути привабливими для потенційного інвестора. Для візуалізації інформації про інвестиційні ділянки використано аерофотозйомку.

 

Марина Карабай

10 квітня, 2020