Турне містами України третього президента Грузії продовжується. Міхеіл Саакашвілі знову їде до Вінниці

Новини Вінниці / Турне містами України третього президента Грузії продовжується. Міхеіл Саакашвілі знову їде до Вінниці

Лідер "Руху Нових Сил",третій президент Грузії та колишній голова Одеської ОДА, з часу як у вересні зі скандалом прорвався через український кордон вже вдруге їде до Вінниці.

Лідер "Руху Нових Сил", третій президент Грузії та колишній голова Одеської ОДА з часу, як у вересні зі скандалом прорвався через український кордон, вже вдруге їде до Вінниці.
Зустріч з вінничанами запланована на неділю, 28 січня. Чи то через холода та морози, чи то з інших причин, але відбуватиметься вона не на одній із площ Вінниці, як було минулого разу, а  в актовому залі КСК "МАЯК".

До розмови із грузинсько-українським політиком, або як називають його в народі "Карлосоном", запрошують смілих, активних та ініціативних. Про що говоритимуть поки не відомо, однак, як повідомили на сторінці "Рух Нових Сил Вінниччина" у Facebook, цього разу Саакашвілі прибуде до Вінниці "по спартанців"…

Нагадаємо, грузино-український політик Міхеіл Саакашвілі 5 грудня 2017 року, тікаючи від силовиків забрався на дах будівлі. Сталося це у будинку після того, як СБУ почала проводити обшук. Після перебування на даху, його в народі почали називати "грузинським Карлосоном".

Катерина ГОРБАТЮК