ЦВК визначилася із розташуванням окружних виборчих комісій на Вінниччині. У райцентрі її «підселили» до поліції

Новини Вінниці / ЦВК визначилася із розташуванням окружних виборчих комісій на Вінниччині. У райцентрі її «підселили» до поліції

З 31 грудня стартує передвиборча президентська кампанія. Кількість і межи виборчих округів на Вінниччині не змінилася, як і центри округів. У Центрвиборчкомі визначилися з місцями, де розташуються окружні комісія. Якщо у Вінниці місць вдосталь, то в окремих райцентрах довелося «залучати» навіть службове приміщення поліції.

З 31 грудня стартує передвиборча президентська кампанія. Кількість і межі виборчих округів на Вінниччині не змінилася, як і центри округів. У Центрвиборчкомі визначилися з місцями, де розташуються окружні комісія. Якщо у Вінниці місць вдосталь, то в окремих райцентрах довелося «залучати» навіть службове приміщення поліції.

На сайті ЦВК вже визначенні приміщення. Особливих проблем у Вінниці з «поселенням» ніколи не було. Окружні комісії розташують у двох «Прозорих офісах» - на Вишенці і Замості. Зручне розташування та просторі кабінети сприяють плідній роботі.

Інша справа – невеликі міста в області. Переважно місцева влада «залучає» комунальні будинки культури. Знову ж таки через те, що там є вільні площі. Принаймні їх можна «знайти». В Іллінцях найкращим варіантом вважають приміщення спорткомплексу, а в Ямполі – будівлю поліції охорони. До речі, влучний вибір. Будь-які порушення там ліквідують зі лічені хвилини.

     

Макс Мельник

29 грудня, 2018