«Цього буде більше»: Федоров прокоментував удари дронами по Москві та Криму

Новини Вінниці / «Цього буде більше»: Федоров прокоментував удари дронами по Москві та Криму

В окупованому російськими військами Криму ранком 24 липня пролунали вибухи на аеродромі поблизу с. Веселого. Також дрони атакували Москву. Очільник Мінцифри М.Федоров у соцмережах написав: Щоб там не відбувалось, але цього буде більше».

Так званий «глава Криму» Сергій Аксьонов заявив про влучання в склад боєприпасів окупантів у Джанкойському районі.

«У небі над Кримом збито силами ППО і подавлено засобами РЕБ 11 БПЛА противника. Сталося влучання в склад боєприпасів у Джанкойському районі». – зазначив він.

Окупанти призупинили рух залізницею в Джанкойському районі та автомобільною трасою Джанкой-Сімферополь. Крім того вони вирішили евакуювати населення довколишніх сіл у радіусі 5 кілометрів від місця вибуху. За словами Аксьонова, попередньо постраждалих унаслідок вибуху на складі в Криму немає.

Міноборони РФ також зазначило, що Крим атакували загалом 17 безпілотників, 14 з яких були подавлені засобами радіоелектронної боротьби, 3 БпЛА було збито ПВО і впали вона на теріторії Криму. Ніби все гаразд, однак склад детонує.

Також російські ЗМІ і Telegram-канали повідомляють про атаку безпілотників на столицю РФ. У Москві пошкоджено будівлю поруч з Міністерством оборони РФ, ще один дрон влучив у бізнес-центр.

Український воєнкор Андрій Цаплієнко вказав, що «дрони атакували будівлю Міноборони у Москві, таоке безпілотник впал неподалік від однієї установи ГРУ МО РФ, що займається кібернаступом».

Олег Верлан

24 липня, 2023