Три крадіжки за ніч: на Вінниччині затримали молодого «спринтера», який «полював» на генератори

Новини Вінниці / Три крадіжки за ніч: на Вінниччині затримали молодого «спринтера», який «полював» на генератори

Правоохоронці Вінниччини 16 грудня затримали раніше судимого 21-річного мешканця Барської громади. Молодого, але вже досвідченого чоловіка вважають причетним до серії злочинів. Зокрема трьох крадіжок майна, скоєних протягом однієї ночі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, спочатку місцевий підприємець поскаржився на викрадення дизельного генератора, пізніше 29-річна місцева жителька повідомила, що з підсобного приміщення її домогосподарства «зник» бензиновий генератор та бензин.

Третє повідомлення надійшло від 45-річного місцевого жителя. Потерпілий розповів, що зловмисник проник до підсобного приміщення пошкодивши двері та здійснив крадіжку кисневого балону, дитячого велосипеду та будівельного інструменту.

Загальна сума викраденого майже 70 тисяч гривень.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення крадіжок причетний раніше судимий 21-річний житель Барської територіальної громади.

Викрадене вилучено. Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до інших майнових злочинів. 

Макс Мельник

16 грудня, 2022