Троє загинуло, п’ятеро травмовано: наслідки ДТП на Великдень на Вінниччині (ФОТО)

Новини Вінниці / Троє загинуло, п’ятеро травмовано: наслідки ДТП на Великдень на Вінниччині (ФОТО)

На Великдень на Вінниччині зареєстровано «спалах» загибелі людей на дорогах. Внаслідок трьох ДТП у різних районах області - Барському, Шаргородському та Іллінецькому – загинуло три людини, ще п’ятеро отримали травми.

На Великдень на Вінниччині зареєстровано «спалах» загибелі людей на дорогах. Внаслідок трьох ДТП у різних районах області - Барському, Шаргородському та Іллінецькому – загинуло три людини, ще п’ятеро отримали травми.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 19.40 поблизу с. Лука-Барська з’їхав в кювет та перекинувся «ВАЗ - 2106». За кермом автомобіля перебував 42-річний житель м. Жмеринка. Попередньо встановлено, що водій легковика не впорався з керуванням транспортного засобу.

У результаті автопригоди 47-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні. Водія госпіталізовано до хірургічного відділення райлікарні.

Смертельна аварія сталась також у Шаргороді. Близько 20.40 31- річний водій автомобіля «ВАЗ 2109», під час обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся зі скутером Honda Dio.

Внаслідок ДТП 47-річний водій двоколісного транспортного засобу помер на місці події. Водія легковика госпіталізовано до лікарні та затримано в процесуальному порядку. За зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Близько 22.20 між селищем Дашів та селом Росоховата 20–річний водій автомобіля Nissan не впорався з керуванням транспортного засобу. Автівка з’їхала в кювет та перекинулася. У результаті ДТП водій та двоє пасажирів іномарки, віком 24 та 28 років, госпіталізовані до лікарні. А 23–річна пасажирка загинула на місці події. Кермувальник затриманий в порядку ст. 208 КПК.

У всіх водіїв здійснено забір крові для проведення аналізу на стан сп’яніння. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

Розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

20 квітня, 2020