Троє людей загинуло внаслідок лобового зіткнення автівок на Вінниччині

Новини Вінниці / Троє людей загинуло внаслідок лобового зіткнення автівок на Вінниччині

У селі Тартак Гайсинського району вранці 18 квітня сталась ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двох автомобілів – легковика «ВАЗ» і мікроавтобуса Ford, водій першого із них та двоє його пасажирів загинули.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією, ДТП зафіксована близько 11 години.

За кермом автомобіля ВАЗ перебував 24-річний житель Ольгопільської громади, в його автомобілі також перебували троє пасажирів.

Інкасаторським мікроавтобусом Ford керував 49-річний житель Тростянця.

Від удару автомобіль ВАЗ перекинувся. У результаті аварії травми несумісні з життям отримали водій ВАЗа та двоє його пасажирів: 52-річна жінка та 54-ріний чоловік. Також до лікарні потрапив, ще один пасажир легковика 33-річний чоловік.

Остаточні причини та обставини автопригоди будуть встановлені після проведення всіх необхідних експертиз.

За цим фактом слідство розпочало провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

19 квітня, 2023