Троє громадян сонячної країни серед білого дня пограбували мешканця Літинщини

Новини Вінниці / Троє громадян сонячної країни серед білого дня пограбували мешканця Літинщини

Наш край надалі приваблює кримінальні елементи з Грузії. Хоча дехто вважає, що це не зовсім так, мовляв, скоюють злочини у нас й представники інших країн. Утім, учора уродженці цієї сонячної країни серед білого дня обікрали іномарку мешканця Літинщини. Злочин скоїли майже на його очах.

Наш край надалі приваблює кримінальні елементи з Грузії. Хоча дехто вважає, що це не зовсім так, мовляв, скоюють злочини у нас й представники інших країн. Утім, учора уродженці цієї сонячної країни серед білого дня обікрали іномарку мешканця Літинщини. Злочин скоїли майже на його очах. Потерпілий дістав сумку з продуктами й поніс у будинок.

У цей момент у салон вдерлися двоє зловмисників та поцупили сумочку з грошима. Вийшовши з оселі, наш земляк побачив, як ті там орудували. Помітивши його, вони вскочили у легковик Audi з іноземними номерами й утекли.

План «Перехват» приніс результат: цю іномарку за якийсь час помітили патрульні на в'їзді у Літин. У салоні було троє громадян Грузії. Вони певний час мешкали в нашій країні, але у різних містах. Один з них – у Одесі. До речі, нині його розшукують, підозрюючи у збройному нападі. Двоє інших, один з яких теж раніше порушував закон, проживали на Дніпропетровщині.

У салоні їх іномарки знайшли речі, які вказували на те, чим вони займалися та заробляли собі на життя – відмички, фомки, а ще й рукавиці.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.186 КК України, тобто за фактом грабежу. Підозрювані – у СІЗО, їм «світить» від 4 до 6 років позбавлення волі.
 

Юрій Ярмощук

21 липня, 2018