Трагічна аварія на Вінниччині: 17-річний мотоцикліст загинув у зіткненні з вантажівкою

Новини Вінниці / Трагічна аварія на Вінниччині: 17-річний мотоцикліст загинув у зіткненні з вантажівкою

Його 15-річна пасажирка була доставлена до лікарні з серйозними травмами. 

Як повідомили в поліції, 17-річний водій мотоцикла FORTE, рухаючись по другорядній дорозі в селищі Теплик, допустив зіткнення з вантажним автомобілем MAN, яким керував 49-річний вінничанин. На жаль, через отримані травми молодий мотоцикліст загинув на місці події. Його 15-річну пасажирку було терміново доставлено до лікарні, де їй надають необхідну медичну допомогу.

Водій вантажівки був оглянутий на місці події й виявився тверезим. Наразі транспортні засоби, які брали участь у ДТП, поміщені на арештмайданчик для подальшого розслідування.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Поліція проводить розслідування, щоб встановити усі обставини аварії та її причини. Це трагедія, яка знову нагадує про важливість дотримання правил дорожнього руху та обережність на дорогах.

 

Михайло Білик

26 червня, 2024