Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної ради

Новини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної ради

Сьогодні, 13 грудня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій спільно з заступником голови обласної Ради Михайлом Кременюком провели зустріч зі студентами вищих навчальних закладів Вінниччини, які отримують іменну стипендію обласної державної адміністрації та обласної Ради.

Сьогодні, 13 грудня, голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій спільно з заступником голови облрди Михайлом Кременюком провели зустріч зі студентами вищих навчальних закладів Вінниччини, які отримують іменну стипендію обласної державної адміністрації та обласної ради.

До облмуздрамтеатру ім. Садовського на зустріч з’їхалася молодь із 35 вищих навчальних закладів Вінниччини та мешканці Жмеринського обласного соціального гуртожитку з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, аби отримати іменні стипендії обласної державної адміністрації та обласної ради. Цього разу відзначили 20 кращих стипендіатів, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, творчості та громадській  діяльності.

«Ми дійсно живемо в історичний час - час дуже багатьох викликів, але й нових можливостей, які особливо поєднуються з прагненням молодих людей знайти своє місце в житті, розвиватись, творити добро, підкорювати нові вершини. І це надихає. Мені надзвичайно приємно кожен рік бути присутнім на таких заходах, тому що тут особлива енергетика та відчуття причетності до долі багатьох молодих людей.

Насправді, ми входимо сьогодні в новий етап світового розвитку, який економісти називають «креативною економікою». І в ньому значною мірою криються постулати демократичного суспільства, адже лише в такому суспільстві людина має можливість розкривати свої таланти і рухатися вперед», - зазначив голова ОДА Валерій Коровій.

Нагадаємо, у Вінницькій області обласною державною адміністрацією та обласною радою у 1998 році вперше в Україні зініційовано та прийнято рішення щодо виплати іменних стипендій. За 20 років понад 7,5 тисяч стипендіатів отримали майже 10 млн. гривень з обласного бюджету.

У  2018 році сума коштів на виплату цих стипендій склала 1 млн. 140 тис. грн. Отримали її близько 700 студентів Вінниччини.

Новини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної радиНовини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної радиНовини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної радиНовини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної радиНовини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної радиНовини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної радиНовини Вінниці / Талановита молодь Вінниччини отримала іменні стипендії облдержадміністрації та обласної ради