Суд визначив розмір застави підозрюваним з Держаудитслужби, а їхнім колегам незабаром повідомлять про підозру

Новини Вінниці / Суд визначив розмір застави підозрюваним з Держаудитслужби, а їхнім колегам незабаром повідомлять про підозру

По 135 тис. грн застави має заплати кожен з двох нещодавно упійманих в ході спецоперації у Вінниці підозрюваних у хабарництві – посадовців Державної аудиторської служби (один з нашого міста, інший – зі столиці), щоб на час слідства не сидіти за гратами.

По 135 тис. грн застави має заплати кожен з двох нещодавно упійманих в ході спецоперації у Вінниці підозрюваних у хабарництвці – високопосадовців Державної аудиторської служби (один з нашого міста, інший – зі столиці), щоб на час слідства не сидіти за гратами.

Прес-служба прокуратури Вінницької області повідомила, що найближчим часом повідомлення про підозру отримають інші працівники Держаудитслужби у Вінницькій області. Нові кримінальні провадження пов’язані з тим, що місцеві посадовці згаданого відомства брали з підлеглих 30 тис. грн. хабара, а передавали "нагору" по 10 тисяч.

За неофіційною інформацією з власних джерел, в нічь з 18-го на 19 жовтня оперативники департаменту захисту економіки Нацполіції та слідчі СУ ГУНП у Вінницькій області допитували п'ятьох співробітників Держаудитслужби, як киян, так і вінничан.

Юрій Ярмощук 

Олег Верлан

23 жовтня, 2017