Суд виніс вирок жителю Калинівки, який вбив знайомого

Новини Вінниці / Суд виніс вирок жителю Калинівки, який вбив знайомого

Зловмисник вбив знайомого на фоні раптового конфлікту.

28 січня 2024 року у Хмільницькому районі стався трагічний інцидент. 25-річний житель Калинівки, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вбив свого 42-річного знайомого. Після вчинення злочину зловмисник втік з місця події, проте був оперативно затриманий правоохоронцями та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Досудове розслідування встановило, що конфлікт між чоловіками виник раптово. Під час сварки обвинувачений завдав потерпілому численних ударів по голові та області живота шматком розбитого скла та дерев’яною палицею. Внаслідок отриманих травм старший чоловік помер на місці події.

На підставі зібраних слідством доказів суд першої інстанції визнав фігуранта винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Вбивство). Суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 10 років.

Цей випадок є нагадуванням про небезпеку, яку може нести алкогольне сп'яніння та неконтрольовані емоції. Справедливе покарання за вчинений злочин має стати попередженням для інших і сприяти зменшенню рівня насильства в суспільстві.

 

Михайло Білик

5 серпня, 2024