Суд на Вінниччині визначив максимальну заставу затриманому на збуті наркотиків чоловікові

Новини Вінниці / Суд на Вінниччині визначив максимальну заставу затриманому на збуті наркотиків чоловікові

Протягом 2 місяців перебуватиме під вартою 31-річний мешканець Могилева-Подільського, якого підозрюють у збуті наркотиків і затримали на гарячому.

Як зазначають у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, заборонені в обігу канабіс і амфетамін чоловік реалізовував через Telegram, а потім збував «з рук в руки» перевіреним особам. У ході оперативних закупок правопорушник реалізував наркотики та психотропні речовини на суму 3200 грн.

Наразі чоловікові вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України. Слідчим суддею задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням максимального розміру застави для даного злочину – 214720 грн.

За таке правопорушення чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області.