Суд «дав» чиновнику Барської райради, який лаявся та їздив п’яним, 10200 гривень штрафу

Новини Вінниці / Суд «дав» чиновнику Барської райради, який лаявся та їздив п’яним, 10200 гривень штрафу

Барський районний суд визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення за ст. 130 КУпАП керуючого справами виконавчого апарату Барської райради Юрія Козловського, оскільки він керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. За постановою чиновник має сплатити 10 200 гривень штрафу. Крім того, суд позбавив його права керувати транспортними засобами протягом року.

Барський районний суд визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення за ст. 130 КУпАП керуючого справами виконавчого апарату Барської райради Юрія Козловського, оскільки він керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. За постановою чиновник має сплатити 10 200 гривень штрафу. Крім того, суд позбавив його права керувати транспортними засобами протягом року.

 Як стало відомо NaПарижі, на судове засідання Юрій Козловський не з’явився. На роботу він також зараз не ходить, адже пішов у тривалу відпустку. Відпочинком насолоджуватиметься більше місяця - з 31 травня по 15 липня.

Поки що керуючий справами виконавчого апарату Барської райради за свій п’яний дебош та лайку у громадському місці уник дисциплінарного покарання на роботі. В Барській районній раді не вбачають для цього підстав.

«Тоді він був не на робочому місці і в позаробочий час», - пояснили в райраді.

Нагадаємо, що 25 травня у місті Бар, що на Вінниччині, чиновник Барської районної ради, після застілля в одному із кафе, влаштував п’яну їзду по місту. Коли Ю. Козловського зупинили правоохоронці, він почав лаятися в їх сторону та погрожував поліцейським. Більше того, розбив смартфон свідку, який фільмував його дії на відео.