Сучасну хореографічну залу створили в сільському будинку культури на Вінниччині

Новини Вінниці / Сучасну хореографічну залу створили в сільському будинку культури на Вінниччині

В селі на Вінниччині оновили будинок культури, в бібліотеці зробили зал для занять хореографією, повністю оновили глядацьку залу та фойє. Змінили також і керівника сільського «осередку культури», тож в селі Вінницької області сподіваються на нове більш цікаве дозвілля.

В селі Сальник на Вінниччині оновили будинок культури, в бібліотеці зробили зал для занять хореографією, повністю оновили глядацьку залу та фойє. Змінили також і керівника сільського «осередку культури», тож у селі, що неподалік Вінниці, сподіваються на нове більш цікаве дозвілля.

Про це повідомляє Калинівка.City.

Ремонтні роботи тривали більше року, як це було розповідає сільський голова.

«У 2018 році ми оновили дах, покрили металочерепицею, а у 2019 році взялися за внутрішні роботи. Найперше, з чого почали будівельники - підвели до закладу культури воду, зробили каналізацію облаштували санвузол. Після цього взялися за ремонт глядацької зали та фойє», - каже Сальницький сільський голова Андрій Вовк.

Тепер у клубі можна буде займатися хореографією. Бібліотеку перемістили в інше приміщення, а на її місці облаштували танцювальний зал з великими дзеркалами і хореографічним станком.

«Ми не лише оновили приміщення, але й у закладі культури працюватимуть нові люди – бібліотекар Алла Зубко та директор СБК Альона Наумець. То ж очікуємо і нових підходів у роботі та організації дозвілля односельчан», - повідомляє сільський голова.