Стрільба у Херсоні та звільнення сіл на північ і південь від міста: ЗСУ знову завдали удару по Антонівському мосту та тилам росіян

Новини Вінниці / Стрільба у Херсоні та звільнення сіл на північ і південь від міста: ЗСУ знову завдали удару по Антонівському мосту та тилам росіян

В окупованому Херсоні ранком 30 серпня на вулицях чули стрільбу з автоматів. Про це повідомляють містяни. Вчора вечері розпочався наступ ЗСУ по кільком напрямкам у Херсонській області.

Херсонці публикують відео того, що відбувається. Чи можна казати про стрільбу на околицях Херсону, чи ці певні розборки окупантів? Наразі немає достовірної інформації.

Втім, вночі завдано чергового удару по Антонівському мосту поблизу міста. У Тelegram-каналі «Х***вый Херсон» зазначили про три вибухи.

Зазначимо, що вчора, попри «тишу» з боку офіційних джерел, CNN запевняло про масований обстріл російських позицій та тилу, а також звільнення населених пунктів Новодмитрівка, Архангельське, Томина Балка та Правдине, які розташовані як на північ від міста, так і на південь.

Олег Верлан

30 серпня, 2022