Стан переляку. У Бєлгороді заявили про новий вибух

Новини Вінниці / Стан переляку. У Бєлгороді заявили про новий вибух

У російському Бєлгороді місцеві жителі не на жарт панікують. У місцевих пабліках повідомляють, що у місті знову пролунав вибух.

У соцмережах почали з'являтися знімки нібито зі слідом від ракети в небі. Вони опубліковані в російському Telegram-каналі 360tv.

«Жителі Бєлгорода пишуть у соцмережах, що чули ще один вибух. Також люди викладають знімки, де зображено нібито слід від ракети. Офіційно ці дані не підтверджені», - сказано в повідомленні.

Також росіяни один поперед одного будують версії, що могло статися. Так, одні наполягають, що російські ППО нібито збили ракету, яка прилетіла з боку України. Інші висуваються версії, що вибух пролунав через збиття Росією українського безпілотника.

Нагадаємо, вранці 1 квітня стались вибухи на нафтобазі у Бєлгороді. Російська влада припустила, що ракетний удар завдано з українських гвинтокрилів. В Україні події за кордоном не коментують.

Також не слід відкидати, що знищити паливо могли і самі росіяни, аби пожежею залякати співгромадян. Саме такі методи використовувались для «пояснень» початку Другої чеченської війни. Нині Кремлю не вистачає вояків, а мобілізації не оголошують через відсутність підстав. Немає приводу. Можливо, хочуть створити.

Олег Верлан

1 квітня, 2022