Стали відомі подробиці зіткнення мікроавтобуса та легковика на Вінниччині (ФОТО)

Новини Вінниці / Стали відомі подробиці зіткнення мікроавтобуса та легковика на Вінниччині (ФОТО)

Ця ДТП сталася ввечері минулої неділі неподалік села Кеслицьке, що в Томашпільському районі. На автошляху Немирів – Ямпіль зіткнулися Mercedes-Benz Sprinter та Volkswagen Passat. В останньому їхали четверо мешканців селища Томашпіль: двоє чоловіків, жінка та 5-річна дівчинка.

Ця ДТП сталася ввечері минулої неділі неподалік села Кеслицьке, що в Томашпільському районі. На автошляху Немирів – Ямпіль зіткнулися Mercedes-Benz Sprinter та Volkswagen Passat. В останньому їхали четверо мешканців селища Томашпіль: двоє чоловіків, жінка та 5-річна дівчинка. Усі вони отримали травми.
За попередньою версією, мікроавтобус Mercedes-Benz, яким керував 47-річний мешканець Вапнярки, несподівано виїхав на зустрічну смугу. Через це й сталася ДТП.
Що стало причиною аварії: необачність водія чи щось інше? Відповідь на ці питання допоможуть отримати результати технічних експертиз. Наразі мікроавтобус та легковик перебувають на арештмайданчику.
Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Винуватцю зіткнення загрожує до 8 років ув'язнення.


 

Юрій Ярмощук

11 квітня, 2018