Стали відомі подробиці жахливої ДТП на автодорозі Погребище – Турбів (ФОТО)

Новини Вінниці / Стали відомі подробиці жахливої ДТП на автодорозі Погребище – Турбів (ФОТО)

Учора ввечері на Вінниччині сталася жахлива аварія. На автодорозі неподалік села Білашки, що в Погребищенському районі, зіткнулися ВАЗ та Iveco Daily. Від отриманих травм помер 36-річний водій першої автівки. Його тіло з автомобіля за допомогою спецінструменту деблокували бійці ДСНС. За попередньою версією, ніби саме ВАЗ близько 7-ї вечора вискочив на зустрічну смугу, де за мить й сталося зіткнення.

Учора ввечері на Вінниччині сталася чергова жахлива аварія. На автодорозі неподалік села Білашки, що в Погребищенському районі, зіткнулися ВАЗ та Iveco Daily. Від отриманих травм помер 36-річний водій першої автівки. Його тіло з автомобіля за допомогою спецінструменту деблокували бійці ДСНС.

За попередньою версією, ніби саме ВАЗ близько 7-ї вечора вискочив на зустрічну смугу, де за мить й сталося зіткнення.

У лікарню міста Погребище доставлені троє людей – двоє пасажирів автомобілів та водій мікроавтобуса Iveco Daily.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Обидва автомобіля нині перебувають на арештмайданчику. Певно, будуть проведені різні технічні експертизи, які допоможуть з’ясувати причини цієї страшної аварії.


 

Юрій Ярмощук

1 серпня, 2018