Стало відомо про загибель «азовця» Михайла Свйонтека з Вінниччини

Новини Вінниці / Стало відомо про загибель «азовця» Михайла Свйонтека з Вінниччини

З березня 2022 року Михайло Свйонтек перебував у статусі безвісти зниклого. На жаль, його особу було ідентифіковано і підтверджено загибель на полі бою за експертизою ДНК. Невдовзі Герой востаннє повернеться додому.

Про це повідомляє Барська міська рада.

Старший солдат кулеметник 2-го відділення 1-го взводу оперативного призначення 1-ї роти оперативного призначення 2-го батальйону оперативного призначення окремого загону спеціального призначення «Азов» Михайло Свйонтек, 2001 р.н., житель с. Гармаки, став до лав Збройних сил України незадовго до повномасштабного вторгнення російської федерації.

«Герой прожив коротке, але свідоме життя справжнього чоловіка та патріота. Він не встиг здійснити всіх своїх мрій, але й не лишився осторонь війни. Пішов боронити свою землю, свій народ. За нас він віддав найдорожче — своє життя.

Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти згорьовану родину Героя, адже смерть найріднішої людини – велике горе … Невимірний біль втрати для родини, для громади, для всієї України», - йдеться у повідомленні.

Шана і слава вірному сину України!