Стало відомо, як навчатимуться вінницькі школярі в умовах "помаранчевої" карантинної зони

Новини Вінниці / Стало відомо, як навчатимуться вінницькі школярі в умовах "помаранчевої" карантинної зони

У Вінниці визначено міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про режим роботи шкіл міста в умовах "помаранчевої" карантинної зони. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

У Вінниці, міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, було прийнято рішення про режим роботи шкіл міста в умовах "помаранчевої" карантинної зони. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

Нагадаємо, Вінниця, Козятин та Вінницький район із 14 вересня віднесено до "помаранчевої" карантинної зони.

Отже, за рішенням міської комісії з питань ТЕБ і НС, керівники закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності з 14 вересня 2020 року повинні:

– забезпечити організацію освітнього процесу для учнів 1-4 класів у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

– забезпечити організацію освітнього процесу для учнів 5-11 класів у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

– здійснити поділ 5-11 класів на підгрупи з відвідуванням кожною із підгруп по черзі через тиждень навчальних занять у школі.

– забезпечити організацію освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання для учнів класу (групи), які перебувають на самоізоляції.

Сергій Маламура

11 вересня, 2020