Спробував втекти: у Вінниці з наркотиками затримали п’яного водія без прав та з автівкою у розшуку

Новини Вінниці / Спробував втекти: у Вінниці з наркотиками затримали п’яного водія без прав та з автівкою у розшуку

Вчора, 11 квітня, у Вінниці патрульним довелось бігати за кермувальником «ВАЗ 2171», який порушив ПДР. Зупинили вартові доріг автівку через порушення ПДР. Але водія налякала пропозиція оглянути речі.

Про інцидент повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Автомобіль патрульні зупинили ввечері на Барському шосе. Спілкуючись із кермувальником, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Патрульні повідомили громадянину, що проведуть поверхневу перевірку. Почувши це, порушник спробував утекти, але інспектори його наздогнали та затримали.

«Поліцейські виявили у чоловіка поліетиленовий пакетик з кристалічною речовиною білого кольору та паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожі на наркотики», - йдеться у повідомленні.

Чоловік відмовився проходити огляд у лікаря-нарколога. Посвідчення водія порушник не мав, оскільки позбавлений права керування за водіння в нетверезому стані. Також охоронці порядку встановили, що його автомобіль перебуває в розшуку виконавчої служби.

На 30-річного водія «ВАЗу» патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння), винесли постанови за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків) КУпАП.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.

Макс Мельник

12 квітня, 2023