Справа вбивці-канібала з Вінниці тягнеться вже четвертий рік. Чи засудять?

Новини Вінниці / Справа вбивці-канібала з Вінниці тягнеться вже четвертий рік. Чи засудять?

Чотири роки тому Вінницю та всю країну сколихнула страшна новина – 40-річний чоловік вбив співмешканку та розчленував її дитину. Не дивлячись на чималу кількість доказів вини чоловіка, вінницькому канібалу за ці роки ніяк не оголосять вирок.

Чотири роки тому Вінницю та всю країну сколихнула страшна новина – 40-річний чоловік вбив співмешканку та розчленував її дитину. Не дивлячись на чималу кількість доказів вини чоловіка, вінницькому канібалу за ці роки ніяк не оголосять вирок.

Як зазначається у сюжеті сайту ФАКТИ, у Хмельницькому четвертий рік тривають судові засідання щодо вбивць вінничанки Катерини Обухівської та її 10-річної доньки Ганни - 40-річного співмешканця убитої Сергія та його 22-річної коханки.

Відомо, що чотири роки тому, напередодні дня народження дівчинки, підозрюваний разом із її мамою поїхав до столиці начебто за подарунками, а вже наступного дня повернувся до Вінниці забрати дівчинку. Сказав, що поїдуть на море.

Саме тоді тіло Катерини знайшли під Києвом з простреленою головою, а рештки та одяг її доньки аж на Хмельниччині. Рідні жертв впевнені, що підозрювані сповідують сатанізм, а Сергій після вбивства дитини з’їв її печінку.

– Була інформація від правоохоронних органів, що вбивця після розчленування з’їв печінку дитини. Є відео, в якому він розказував для чого він це зробив, – розповіла тітка вбитої дитини Олена.

Сергій, він же Андрій та Назар, жив з фіктивними іменами 8 років, відколи покинув свою дружину з дворічним сином. Родина вважала його безвісти зниклим. Зі своєю жертвою – 30-річною Катериною із Вінниці він познайомився через соціальні мережі.

Чоловік втирався в довіру до родини Катерини, а коли жінка почала з ним жити, то стала виглядати депресивно. А разом з нею і дитина. Батько та дідусь вбитих впевнений, що їх травили снодійним та іншими психотропними ліками.

Мати Катерини каже, що знаходила малюнок Сергія на якому були зображені чотири гроби, два з яких були закреслені.

Підозрювані у вбивствах у скоєному не зізнаються, проте прокурор запевняє, що у нього достатньо доказів, аби відправити Сергія на довічне ув’язнення, а його коханку надовго за ґрати. Хоча на крайньому засіданні суду виявилось, що результати ДНК знайденого тіла дитини зникли, а також відмовився від присутності у суді судмедексперт, який вів дану справу.

.