Спортивні змагання до дня поліцейських офіцерів громади у Вінниці

Новини Вінниці / Спортивні змагання до дня поліцейських офіцерів громади у Вінниці

28 травня у ліцеї № 26 міста Вінниці відбулися спортивні змагання, присвячені шостій річниці запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Спортивні змагання відбулися у дружній та веселій атмосфері, залучивши учнів старших класів до активних ігор та конкурсів. Три команди — «Слідчі», «Патрульні» та «Дільничні» — брали участь у різноманітних змаганнях на швидкість, силу та витривалість. Учасники мали можливість поспілкуватися з поліцейськими офіцерами, що додало заходу особливого значення.

Після напруженої боротьби перемогу здобула команда «Дільничні». Вони також взяли участь у перетягуванні каната з поліцейськими офіцерами громади й здобули перемогу. Учасники змагань отримали подяки та символічні призи від поліцейських, що додало радості та гордості за їхні досягнення.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади», який був запущений в Україні 28 травня 2019 року, є важливим елементом реформи Національної поліції. Поліцейські офіцери громади не тільки забезпечують безпеку, але й активно допомагають у вирішенні повсякденних проблем мешканців, волонтерять та працюють з дітьми й підлітками.

Начальник Управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Іван Заяц підкреслив важливість цього проєкту: «Проєкти рухають люди, а поліцейські офіцери громади формують думку про поліцію зокрема та державні інституції загалом. Пишаємося нашими офіцерами, хто долучився до розбудови безпечного простору у себе в громаді – велика команда сильних та ініціативних!»

Нині у Вінниці діє дев'ять поліцейських станцій, ще дві функціонують на приєднаних до обласного центру територіях. Загалом, понад 50 поліцейських офіцерів громади працюють на території Вінницької об'єднаної територіальної громади, забезпечуючи порядок та безпеку для мешканців.