Спецоперація на Вінниччині: бійці КОРДу штурмували будинок, у якому забарикадувався п'яний селянин з рушницею

Новини Вінниці / Спецоперація на Вінниччині: бійці КОРДу штурмували будинок, у якому забарикадувався п'яний селянин з рушницею

Учора серед дня 49-річна мешканка села Вербка, що в Чечельницькому районі, по телефону повідомила правоохоронцям, що її 50-річний чоловік погрожує їй фізичною розправою. Прибувши на місце пригоди, патрульні з'ясували, що п'яний чоловік тримав у руках рушницю й попередив, що влаштує криваву бійню.

Учора серед дня 49-річна мешканка села Вербка, що в Чечельницькому районі, по телефону повідомила правоохоронцям, що її 50-річний чоловік погрожує їй фізичною розправою.  Прибувши на місце пригоди, патрульні з'ясували, що п'яний чоловік тримав у руках рушницю й попередив, що влаштує криваву бійню.

Жінку вдалося вивести з будинку. Її ж чоловік почав стріляти у правоохоронців.  Ті змушені були відкрити вогонь у відповідь. Дебошира поранили у ногу, але це його не зупинило.
Умовляння здати зброю та вийти з будинку не принесли результату. Звісно, про цю надзвичайну подію відразу доповіли очільнику поліції Вінниччини Юрію Педосу, а затим і очільникам МВС. Було прийнято рішення провести операцію «Грім».

Озброєного селянина вгамували бійці КОРДу, яких підняли по тривозі. Вони штурмом взяли будинок та затримали озброєного сільського дебошира. Той отримав поранення, йому надали первинну медичну допомогу.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Юрій Ярмощук

19 квітня, 2018