Солдат з Вінниччини, який вижив після влучення ракети в авто, потребує протезування

Новини Вінниці / Солдат з Вінниччини, який вижив після влучення ракети в авто, потребує протезування

Військовому з Вінниччини, який отримав тяжкі поранення під Пісками, вручили відзнаку командувача військ Оперативного командування Схід.  Чоловік знаходиться  у Дніпрі, попереду на нього чекає складне протезування. Тож земляки Василя Іщенка з Тепличчини, що у Вінницькій області, звертаються за допомогою до усіх небайдужих.

Військовому з Вінниччини, який отримав тяжкі поранення під Пісками, вручили відзнаку командувача військ Оперативного командування Схід. Чоловік знаходиться у Дніпрі, попереду на нього чекає складне протезування. Тож земляки Василя Іщенка з Тепличчини, що у Вінницькій області, звертаються за допомогою до усіх небайдужих.

«Лише слова вдячності за мужність, стійкість і терплячість спадають на думку, коли йдеться про цього простого сільського хлопчину. Він був таким там, на передовій. Він залишається таким в лікарняній палаті, де йде крізь не менш тяжкі випробування. Велика вдячність тобі, юначе! Велика шана батькам, що виховали такого сина!
Окрема вдячність лікарям та персоналу обласної лікарні ім. Мечникова, котрі кожну хвилину боролися за його житття та життя Василевих побратимів»,
- пишуть земляки Василя Іщенка.

Військового вже перевели із обласної лікарні ім.Мечникова до військового шпиталю, його чекає складне протезування.

Матеріальну допомогу можна переказати на картку матері - Оксани Іщенко: 5168 7554 4652 0674 або звернутися до Великомочульської сільської ради.

NаПарижі писав,що Андрія Ведешина з Вінниччині, який загинув під Пісками в результаті ракетного обстрілу і знаходився в одній машині разом із Василем Іщенком, поховали в селі на Кинашів Тульчинського району.