Сокирою зарубав літнього вітчима: на Вінниччині рецидивіста підозрюють у моторошному вбивстві

Новини Вінниці / Сокирою зарубав літнього вітчима: на Вінниччині рецидивіста підозрюють у моторошному вбивстві

У с. Ілляшівка Тростянецької громади 6 грудня у власному будинку знайшли труп 73-річного господаря. Оскільки на тілі чоловіка були численні рани, сумнівів щодо насильницької смерті у правоохоронців не виникало. Згодом вони затримали підозрюваного – 30-річного п’яного пасинка.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодий чоловік прийшов до будинку. Між ним та вітчимом сталась побутова суперечка.

Пасинок вирішив довести своє сокирою та дерев’яною ніжкою від стільця.

Після вчиненого злочину зловмисник пішов до сусідів і повідомив, що вітчима хтось вбив, тому потрібно викликати поліцію. 

Затримали 30-річного зловмисника, раніше судимого за вбивство, вдома. Речові докази він не приховував, тому їх вилучено на місці трагічних подій.

«Раніше судимого за вбивство декількох осіб чоловіка поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до 15 років ув’язнення», - йдеться у повідомленні поліції.

Процесуальне керівництво здійснюється Тростянецький відділ Гайсинської окружної прокуратури.

Макс Мельник

7 грудня, 2023