Сьогодні – Чорна п’ятниця! Покупці мають шанс заощадити

Новини Вінниці / Сьогодні – Чорна п’ятниця! Покупці мають шанс заощадити

Сьогодні, 24 листопада, певно, один з найкращих днів для шопінгу. Чи не в усіх країнах цей день називають Чорна п’ятниця. Його з нетерпінням чекають чимало покупців, оскільки у великих й малих крамницях влаштовуватимуть знижки на різні товари – електроніку, взуття, одяг, книги та інші.

Сьогодні, 24 листопада, певно, один з найкращих днів для шопінгу. Чи не в усіх країнах цей день називають "Чорною п’ятницею". Його з нетерпінням чекають чимало покупців, оскільки у великих й малих крамницях влаштовуватимуть знижки на різні товари – електроніку, взуття, одяг, книги та інші.

Як з’ясував Na Парижі, деякі відомі торгові мережі заздалегідь повідомили про розмір знижок у цей день, але чимало торговців до останнього залишали це у таємниці. Напередодні п’ятниці продавці багатьох вінницьких крамниць нічого не могли сказати про розмір знижок, лише впевнено заявляли, що вони обов’язково будуть. Хоча, зізнавалися, що на найпопулярніші товари й цього особливого дня навряд чи знижуватимуть ціни. Так це чи не так – сьогодні зможе перевірити кожен охочий. Для цього лише потрібно завітати у кілька крамниць.

До речі, ця традиція прийшла у нашу країну (й, здається, прижилася) з США. Великі розпродажі там почали влаштовувати з 19 сторіччя. А от словосполучення «чорна п’ятниця» з’явилося десь у 60-х роках минулого століття.

Юрій ЯРМОЩУК

 

 

Сергій Маламура

24 листопада, 2017