Собака застряг у воротах: на Вінниччині надзвичайники врятували чотирилапого «заручника»

Новини Вінниці / Собака застряг у воротах: на Вінниччині надзвичайники врятували чотирилапого «заручника»

Непосидючість та допитливість характерна як людям, так і тваринам. Тому інколи вони потрапляють у «пастки». Так, ввечері 18 квітня у Гнівань рятувальники викликали до песика, який застряг у кільці кованих воріт.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

«Надмірна допитливість наших чотирьолапих друзів іноді може «зіграти» з ними в злий жарт, особливо тоді, коли власники залишають їх без нагляду. Добре, що є небайдужі люди, які вчасно реагують, а якщо не впевнені у власних силах на допомогу кличуть надзвичайників», - йдеться у повідомленні.

Рятувальників викликали на території одного із приватних домоволодінь, де собака просунув голову в кільце кованих воріт і не зміг висунути її назад, відповідно, став «заручником ситуації».

Скавчання песика почули сусіди. Спершу, люди намагалися власноруч допомогти тварині, однак, в них не вийшло. Тому покликали професійних рятувальників.

«Прибувши до місця виклику рятувальники шостої державної пожежно-рятувальної частини звільнили бідолаху з пастки. На щастя, життю тварини нічого не загрожувало», - вказують у ГУ ДСНС.

Макс Мельник

19 квітня, 2023