Снайпери бригади «Червона Калина» вдосконалюють навички для сучасної війни

Новини Вінниці / Снайпери бригади «Червона Калина» вдосконалюють навички для сучасної війни

У Нацгвардії показали, як навчаються снайпери бригади «Червона Калина»

На спеціальних зборах зі снайперами бригади «Червона Калина» відбулися різноманітні тренування. Зокрема, стрільба з альтернативних позицій, стрільба під навантаженням та відпрацювання стрільби по рухомих цілях. За словами інструктора, метою цих зборів є підготовка особового складу до виконання завдань у зоні бойових дій, враховуючи різний рівень підготовки військовослужбовців.

Кожен снайпер має не тільки бути влучним, але й ідеально розуміти роботу та особливості своєї зброї. Особлива увага приділяється маскуванню та облаштуванню позицій, з яких ведеться вогонь. Снайперка бригади з позивним Калина зазначає: «Напевно, найбільше, що я винесла з уроків відпрацювань з нестандартних положень – це знайти своє зручне положення. Оскільки фізіологія кожної людини різна. Снайпер має бути скритний, добре влаштований на позиції. І якщо всі ці моменти йому на руку – ворог буде уражений».

Снайпери бригади «Червона Калина» завжди розвиваються, вдосконалюються та готові до знищення ворога. Їхній принцип – не існує межі досконалості. Постійні тренування, адаптація до нових викликів і вміння працювати в будь-яких умовах роблять їх невіддільною частиною сучасної армії України, яка здатна ефективно протистояти агресору.