Смертельна ДТП у Вінниці: зіткнулися три автомобілі

Новини Вінниці / Смертельна ДТП у Вінниці: зіткнулися три автомобілі

У Вінниці внаслідок ДТП загинула одна людина, а троє інших отримали травми. Серед травмованих є дитина.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, 14 липня ввечері в обласному центрі по вулиці Юзвинська відбулось зіткнення трьох авто: Audi, BMW та Mercedes. 

Поліцейські на місці події працювали над встановленням усіх обставин та причин автопригоди. Наразі відомо, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого.

Деталі інциденту наразі з'ясовуються, але відомо, що зіткнення відбулося на жвавій ділянці дороги, що, ймовірно, стало причиною серйозних наслідків аварії. Поліція закликає свідків події звернутися до правоохоронців для надання інформації, яка може допомогти у розслідуванні.

Ця трагічна подія ще раз нагадує про важливість дотримання правил дорожнього руху та обережності на дорогах. Особливо це стосується водіїв, які повинні бути уважними та відповідальними, аби уникнути таких трагічних наслідків.

Михайло Білик

15 липня, 2024