Смертельна ДТП на Вінниччині: загинули дві жінки-пішоходи, а трьох людей з травмами доставлено до лікарні

Новини Вінниці / Смертельна ДТП на Вінниччині: загинули дві жінки-пішоходи, а трьох людей з травмами доставлено до лікарні

Поблизу села Ганнопіль Тульчинського району Вінниччини 12 липня сталась ДТП, внаслідок якої загинули дві жінки, які стояли на узбіччі дороги. Їх подруга травмувалась. Також постраждали водії обох автівок. Поліцейські встановлюють обставини та причини автопригоди.

Поблизу села Ганнопіль Тульчинського району Вінниччини 12 липня сталась ДТП, внаслідок якої загинули дві жінки, які стояли на узбіччі дороги. Їх подруга травмувалась. Також постраждали водії обох автівок. Поліцейські встановлюють обставини та причини автопригоди.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 18.30. 

За попередньою інформацією слідства, на автодорозі зіткнулись автомобілі «ВАЗ» та BMW, в результаті чого «німця» викинуло на узбіччя дороги, де стояли три місцеві мешканки. Внаслідок наїзду дві жінки загинули на місці події. Ще одну жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до медичного закладу.

За кермом BMW за попередньою інформацією, перебувала вагітна жінка. Її та водія «ВАЗу» доставлено до місцевої лікарні.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання - до 10 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Смертельна ДТП на Вінниччині: загинули дві жінки-пішоходи, а трьох людей з травмами доставлено до лікарні  Новини Вінниці / Смертельна ДТП на Вінниччині: загинули дві жінки-пішоходи, а трьох людей з травмами доставлено до лікарні
Макс Мельник

12 липня, 2021