Смертельна ДТП на Вінниччині: ввечері чоловік йшов по узбіччю траси

Новини Вінниці / Смертельна ДТП на Вінниччині: ввечері чоловік йшов по узбіччю траси

На автодорозі М-30 неподалік с. Сокиринці, що у передмісті Вінниці, 13 листопада сталась ДТП. Автомобіль Kia Ceed збив 54-річного пішохода. Медики не змогли врятувати життя чоловікові. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, водій легковика допустив наїзд на жителя Вороновицької громади, який рухався по проїзній частині дороги у попутному напрямку. Внаслідок автопригоди чоловік під час надання медичної допомоги помер у реанімаційному відділені лікарні.

За кермом автомобіля перебував 25-річний мешканець Крижопільської територіальної громади. Водій легковика та пасажири не травмувались.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Макс Мельник

14 листопада, 2022