Смертельна ДТП на Вінниччині: водій зник з місця аварії, але наступного дня вирішив «здатися»

Новини Вінниці / Смертельна ДТП на Вінниччині: водій зник з місця аварії, але наступного дня вирішив «здатися»

У смт Кирнасівка ввечері 1 січня водій «ВАЗа» збив пішохода, який одразу загинув. Кермульник втік з місця аварії. Його особу встановлено. Від отриманих ушкоджень пішохід загинув на місці події. 

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, смертельна аварія сталась на вулиці Соборній близько 20-ї години.

За попередньою інформацією слідства, водій легковика допустив наїзд на пішохода, який рухався по узбіччю дороги, та з місця події втік. Загиблим виявися 60–річний місцевий житель.

Під час проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили марку автомобіля, причетного до аварії, та інформацію про його розшук надали усім територіальним підрозділам поліції та розмістили у соцмережах.

Вранці, 2 січня, правопорушник сам прийшов до районного відділу поліції та зізнався у вчиненому. Ним виявився 28–річний мешканець Тростянецької територіальної громади.

Наразі слідчі з’ясовують обставини події.

Слідче управління обласного главку поліції розпочало досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) та ч.1 ст. 135 КК України (залишення в небезпеці). За такі правопорушення зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

2 січня, 2022