Смертельна аварія на Вінниччині: водій бусу Mercedes виїхав на зустрічну смугу та «протаранив» легковик

Новини Вінниці / Смертельна аварія на Вінниччині: водій бусу Mercedes виїхав на зустрічну смугу та «протаранив» легковик

На автодорозі Немирів - Могилів-Подільський, неподалік від села Джурин, 11 вересня зіткнулись дві автівки. Внаслідок ДТП загинула 54-річна жінка.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія у Жмеринському районі сталась близько 10 години.

За попередніми даними, 36-річний водій автомобіля Mercedes, мешканець Могилів-Подільського, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із автомобілем «ЗАЗ Форза» під керуванням 41-річного жителя села Моївка Чернівецької територіальної громади. Внаслідок автопригоди травми, несумісні з життям отримала 54-річна пасажирка «ЗАЗ Форза», мешканка села Моївка.

За фактом ДТП слідством розпочато провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Слідчі з’ясовують усі причини та обставини аварії.

Макс Мельник

12 вересня, 2022