Смертельна аварія на Вінниччині: власник автівки запевняє, що за кермом перебував загиблий товариш

Новини Вінниці / Смертельна аварія на Вінниччині: власник автівки запевняє, що за кермом перебував загиблий товариш

Вночі 21 грудня у Вінницькому районі сталась ДТП. Внаслідок аварії неподалік Літину один чоловік загинув, іншого травмовано. Хто саме перебував за кермом, має встановити слідство.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, повідомлення про аварію у селі Городище надійшло до поліції близько 1.30. За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля Hondа не впорався з керуванням транспортного засобу, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з деревом.

У результаті аварії один з чоловіків, що знаходився у машині, від отриманих ушкоджень загинув на місці події. Крім загиблого, у салоні знаходився 27-річний власник легковика. За словами чоловіка, він передав кермування автомобіля товаришу.  

Слідство встановлює, хто перебував за кермом легковика, а також усі обставини та причини аварії. В межах кримінального провадження буде призначено проведення ряду експертиз. Згідно ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) передбачено до 8 років ув’язнення.  

Макс Мельник

21 грудня, 2021