Смерть на Тиврівщині: чоловік вдарив по голові свого тестя дерев'яної палицею

Новини Вінниці / Смерть на Тиврівщині: чоловік вдарив по голові свого тестя дерев'яної палицею

Затримано підозрюваного у вбивстві 58-річного мешканця села Ворошилівка, що на Тиврівщині. Загиблого виявили позавчора вранці в підсобному приміщенні його господарства. Експерти встановили, що він помер внаслідок важких травм голови й тіла, зокрема – перелому кісток черепа.

Затримано підозрюваного у вбивстві 58-річного мешканця села Ворошилівка, що на Тиврівщині. Загиблого виявили позавчора вранці в підсобному приміщенні власного господарства. Експерти встановили, що він помер внаслідок важких травм голови й тіла, зокрема – перелому кісток черепа.

Як зазаначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, поліція відносно швидко розкрила деталі загибелі господаря. Приїхавши на місце трагедії, слідчі опитали рідних, сусідів. Стало відомо, що ніби ввечері в будинку вбитого був його зять, й між ними виникла сварка. Коли правоохоронці почали у зятя розпитувати, де він був учора та з ким зустрічався, той плутався, його розповідь суперечила встановленим фактам. А згодом чоловік зізнався у вбивстві.

З тестем він пив горілку, а потім посварився. Стосунки почали з'ясовувати за допомогою кулаків. Під час бійки, схопивши палицю, вдарив нею батька своєї коханої по голові. Після удару той втримався на ногах, вийшов на подвір'я. А його кривдник, забувши про сварку, ліг спати.

Вранці ж в господарському приміщенні члени цієї родини побачили страшну картину: на підлозі лежало бездиханне тіло господаря. 

Кримінальне провадження порушено за ч.2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Найближчим часом затриманому оголосять підозру та суд визначить запобіжний захід на час розслідування. Підозрюваному загрожує до 10 років ув'язнення.

 

Юрій Ярмощук

7 лютого, 2018