Скільки днів вінничани відпочиватимуть у серпні?

Новини Вінниці / Скільки днів вінничани відпочиватимуть у серпні?

Сьогодні перший день останнього літнього місяця. Скільки вихідних й святкових днів буде у серпні? Нагадаємо, що усіх працюючих у цьому місяці чекає додатковий вихідний, оскільки 24-го серпня, яке цього року припадає на п’ятницю, в нашій країні відзначатиметься День Незалежності. Тож наприкінці літа три дні поспіль більшість працюючих будуть відпочивати.

Сьогодні перший день останнього літнього місяця. Скільки вихідних й святкових днів буде у серпні? Нагадаємо, що усіх працюючих у цьому місяці чекає додатковий вихідний, оскільки 24-го серпня, яке цього року припадає на п’ятницю, в нашій країні відзначатиметься День Незалежності. Тож наприкінці літа три дні поспіль більшість працюючих громадян України будуть відпочивати.

Загалом же у серпня буде 9 вихідних днів, у тому числі один святковий. А от робочих днів – 22. До речі, робочий день напередодні 24 серпня має бути коротший на одну годину. 

Щоправда, не всім трудолюбцям пощастить відпочивати стільки днів, оскільки не секрет, що в деяких комерційних структурах, і не лише, працювати доводиться й у вихідні та святкові дні. Такі реалії нашого теперішнього життя.

 
 

Юрій Ярмощук

1 серпня, 2018