Скейтпарку біля "Локомотиву" у Вінниці не буде: у мерії відповіли на петицію

Новини Вінниці / Скейтпарку біля "Локомотиву" у Вінниці не буде: у мерії відповіли на петицію

У Вінницькій міській раді офіційно відповіли на петицію про побудову скейтпарку біля стадіону "Локомотив". Нагадаємо, з такою пропозицією 26 вересня виступив вінничанин Олександр Дзядевич.

У Вінницькій міській раді офіційно відповіли на петицію про побудову скейтпарку біля стадіону "Локомотив". Нагадаємо, з такою пропозицією 26 вересня  виступив вінничанин Олександр Дзядевич.

"Майданчики для дітей до 7 років є на кожному кроці! Дивує логіка чиновників та меценатів - все для дітей до 7 років, а після цього віку діти автоматично стають дорослими. Ви бачили скільки дітей на вулиці на самокатах не мають, де себе подіти? Почніть будувати інфраструктура для дітей старших за 7 років!", - писав автор петиції.

У міській раді, вочевидь, з ним не погодились.

"За інформацією наданою Комітетом по фізичній культурі і спорту, будівництво скейтпарку на території КП «Центральний міський стадіон» неможливо за відсутності технічної можливості для даної забудови", - йдеться у відповіді на петицію, підписаній заступником міського голови Андрієм Очеретним.

Сергій Маламура

24 жовтня, 2020