Сім дронів працівники Хмільницького військкомату передали на фронт

Новини Вінниці / Сім дронів працівники Хмільницького військкомату передали на фронт

Це вже четверта партія дронів за три місяці

Працівники військкомату купують та передають дрони на фронт за власні кошти.

Цього разу до ініціативи долучились і місцеві жителі.

Мені дуже приємно, що ініціативу нашого колективу підтримують люди. Завдяки їх підтримці, цього разу на фронт відправляється не 5, а 7 дронів, а це означає, що ще більше окупантів буде знищено на нашій землі.  Я дякую підприємцю Володимиру Басарабу та редактору газети "Життєві обрії" Олександру Околодьку за підтримку нашої ініціати, за допомогу армії та за купівлю двох дронів, - повідомив начальник Хмільницького територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Резедент.

 

Також він зазначив, що дрони - це врятовані життя наших військовослужбовців, адже за їх допомогою можна нищити ворога, не наражаючи життя солдатів на небезпеку.

 

Новини Вінниці / Сім дронів працівники Хмільницького військкомату передали на фронтНовини Вінниці / Сім дронів працівники Хмільницького військкомату передали на фронтНовини Вінниці / Сім дронів працівники Хмільницького військкомату передали на фронтНовини Вінниці / Сім дронів працівники Хмільницького військкомату передали на фронтНовини Вінниці / Сім дронів працівники Хмільницького військкомату передали на фронт
Анна Пирогова

20 червня, 2024