Штраф і вибачення з посмішкою не допомогли: вінницька поліція притягує дрифтера за чергове хуліганство

Новини Вінниці / Штраф і вибачення з посмішкою не допомогли: вінницька поліція притягує дрифтера за чергове хуліганство

Вінничанин Сергій, який на чорному BMW «дрифтував» на площі Ліверпуль вдень 13 січня, тоді став антигероєм дня та «зіркою». Про молоду людину нібито забули, проте він сам зробив здається усе, щоб не залишатися «за кадром». Правоохоронці затримали вінничанина, а потім повідомили про черговий адмінпротокол.

Нагадаємо, NaПарижі писав, що, посміхаючись, «дрифтер з Ліверпуля» вибачився і визнав свою провину, а за «нарізання» кіл по площі його було оштрафовано на 40,8 тисяч за порушення ПДР.

Тепер у відділі комунікації поліції Вінницької області повідомляють, що про каяття чоловіка не варто казати, адже він неодноразово порушував правила дорожнього руху, зухвало та цинічно ігнорував закон. Правопорушник знімав свої протиправні дії на відео та хизувався у соцмережах зневагою до законодавства та працівників поліції, які неодноразово притягували його до адміністративної відповідальності.
Зокрема, він оприлюднив у соцмережі відео, де він демонструє свої оголені сідниці, та, використовуючи ненормативну лексику, адресував його поліції.

У цьому році цього 22-річного «ексгібіціоніста» двічі притягли до адміністративної відповідальності за небезпечні маневри тротуаром на автомобілі, де він наражав на небезпеку людей. Крім того, суд позбавив його права керування транспортним засобом через перебування за кермом у стані сп’яніння.

На вулиці Соборній неподалік площі Ліверпуль 27 січня поліцейські провели адміністративне затримання вказаного громадянина, доставили його до відділу поліції, де склали на нього адміністративний  протокол за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство). За вчинення такого правопорушення йому може загрожувати до п’ятнадцяти діб адміністративного арешту.