Школярі з двох областей з’їжджаються до Вінниці на фестиваль робототехніки Vinnytsia RoboCamp

Новини Вінниці / Школярі з двох областей з’їжджаються до Вінниці на фестиваль робототехніки Vinnytsia RoboCamp

Завтра, 24 листопада, у Вінниці відбудеться фестиваль робототехніки Vinnytsia RoboCamp. Змагання проходитимуть у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім..Л.Ратушної. Конкус організовують задля сприяння розвитку та реалізації творчих задумів обдарованих школярів, впровадженню STEM-технологій викладання та основ робототехніки в закладах освіти, професійній орієнтації молоді щодо вибору професії, пов’язаної із інженерією та програмуванням.

Завтра, 24 листопада, у Вінниці відбудеться фестиваль робототехніки Vinnytsia RoboCamp. Змагання проходитимуть у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім..Л.Ратушної. Конкурс організовують задля сприяння розвитку та реалізації творчих задумів обдарованих школярів, впровадженню STEM-технологій викладання та основ робототехніки в закладах освіти, професійній орієнтації молоді щодо вибору професії, пов’язаної із інженерією та програмуванням.

Школярі будуть змагатися у трьох номінаціях: «WeDo» - молодша вікова категорія (7-10 років), «Мехатроніка» (11-17 років) і «Робо Сумо» (10-11 років).

Додатково буде організована виставка моделей будівель, пристроїв та механізмів, призначених для розв’язку важливих соціальних, екологічних, технічних та архітектурних проблем.

На фестивалі заявлено про участь 21 команди учасників із комунальних та приватних навчальних закладів м. Вінниці, м. Жмеринка, смт. Добровеличківка (Кіровоградська область).

Організатори фестивалю: КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Л.Ратушної», КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

Відкриття фестивалю – 9.30 , 10.00 – 16.30 – змагання в номінаціях, 17.00 - закриття фестивалю.       

Саша Григоровська

23 листопада, 2018