Серія вибухів у Криму: «бавовну» фіксували у Севастополі, Саках та Новофедорівці

Новини Вінниці / Серія вибухів у Криму: «бавовну» фіксували у Севастополі, Саках та Новофедорівці

У тимчасово окупованому Криму з ранку 30 жовтня лунають вибухи одразу в кількох місцях. Так, про серію «бавовни» повідомляють у Севастополі та Саках, а в Новофедорівці - про «приліт» у районі аеродрому.

Так, у тимчасово окупованому Севастополі відомо щонайменше про три вибухи. Про це повідомив ТГ-канал «Кримський вітер». Як уточнюють у «Крим. Реалії», після вибухів видніється стовп диму над Севморзаводом.

Окупанти у Криму повідомляють нібито про роботу ППО. Нібито, над Севастополем армія РФ збила дві повітряні цілі.

«Уламки впали на територію школи №27 на Північній стороні, на вулиці Пасічній та в Інкермані», - написав гауляйтер Михайло Развожаєв.

Про серію вибухів кажуть жителі міста Саки. «Кримський вітер» каже про 3-4. Як передає suspilne.media, в Саках та Сакському районі частково зникло світло.

Є також приліт аеродромом у Новофедорівці. «Кримський вітер» пише, що «у бік аеродрому в Новофедорівці помчала пожежна машина».

У Міноборони РФ вирішили не відходити від звичного сценарію і звинуватили у вибухах у тимчасово окупованому Криму Україну. Російські окупанти похвалилися, що нібито «присікли спробу атаки» з боку України, заявивши, що збили нібито аж цілих 8(!) ракет «Storm Shadow», причому жодного разу не схибнувши. Як завжди…

Нагадаємо, цієї ночі ЗСУ успішно уразили стратегічний об'єкт системи ППО росіян у західній частині тимчасово окупованому Криму – у села Оленівка. 

Олег Верлан

30 жовтня, 2023