Серія чергової «бавовни»: на Херсонщині пролунали вибухи

Новини Вінниці / Серія чергової «бавовни»: на Херсонщині пролунали вибухи

Ввечері 2 вересня пролунала серія вибухів на окупованій території Херсонщини: в Олешках, Чаплинці, Асканії-Новій, Новій Каховці та Козацькому.

Захисники України на півдні у межах контрнаступу продовжують активно випалювати окупантів із рідної землі. Під «демілітаризацією» опинились військові об’єкти у різних районах.

Відповідні фото та відео поширили Telegram-канали. Зазначається, що, зокрема, у Козацькому внаслідок чергової «бавовни» знищено склад із боєприпасами окупантів, у зв'язку з чим шансів для "жесту доброї волі" у них стало більше. Також повідомляється про прильоти на залізничному мосту в Олешках

Раніше сьогодні у тимчасово окупованому селищі Антонівка під Херсоном у російських окупантів під ударами опинились склади ворожих військ. Примітно, що вони розміщені неподалік від залізничного мосту, над яким Збройні сили України також тримають вогневий контроль.

Удар спричинив сильну пожежу, а над складами піднявся величезний стовп чорного диму. Наслідки демілітаризації російських військових жителі Херсона бачили з різних районів міста.

Олег Верлан

2 вересня, 2022