Сергій Моргунов: «Впродовж тижня з Вінниці відправили гуманітарні вантажі у 30 міст та сіл»

Новини Вінниці / Сергій Моргунов: «Впродовж тижня з Вінниці відправили гуманітарні вантажі у 30 міст та сіл»

У Вінниці порядок і стабільна життєдіяльність, громада продовжує допомагати тим, хто цього потребує. З обласного центру відправили гуманітарні вантажі у 30 міст та сіл. Це населені пункти Вінниччини, а також інших регіонів країни, які потерпають від рашистів.

Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«4 тисячі людей, які покинули рідний дім через війну, зареєструвались у Вінниці як ВПО. Загалом у місті мешкає вже більше 34 тисяч внутрішніх переселенців. Ще одне підприємство з Маріуполя переїхало до Вінниці за програмою релокації. Це вже 16-та компанія», - зазначив очільник громади.

Крім того, міський голова додає, що у Вінниці розпочали формування резервної системи оповіщення за допомогою ефірного радіомовлення на FM-діапазоні. Тож вінничанам варто мати у себе приймач на батарейках.

«Цей тиждень став знаковим і у відновленні історичної правди. Шість вулиць та парк змінили свої імперсько-радянські назви. Позбувся пам'ятника Максиму Горькому і центральний парк. Це непростий процес, але момент настав - і цю думку підтримують вінничани. Разом до перемоги! У нас чудове місто і країна - ми повинні їх зберегти. Слава Збройним Силам! Слава Україні!» - каже С.Моргунов.

Олеся Рудницька

1 травня, 2022