Сергій Моргунов вкотре звернувся до вінницьких підприємців і розповів про сіль у магазинах

Новини Вінниці / Сергій Моргунов вкотре звернувся до вінницьких підприємців і розповів про сіль у магазинах

В супермаркетах національних мереж є дефіцит солі, але місцеві забезпечені цим продуктом. Певні перебої з поставками вдалося владнати. Про це ранком 21 березня повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

«26-й день національного спротиву рашистській орді. Дякую нашим захисникам! Місто продовжує функціонувати. Всі служби працюють. Громадський транспорт вийшов на лінії в повному обсязі. Аварійна бригада продовжує ремонтні роботи, щоб відновити тепло та гаряче водопостачання у будинках в районі вулиць Ак. Янгеля, Стеценка, Ширшова. Просимо вибачення за незручності – важливо, що місце пориву визначено і тепловики намагаються оперативно все залагодити», - зазначив очільник міста.

Він нагадав, що діти продовжують навчатися дистанційно. Приймають малечу чергові садочки.

«Щодо наповнення асортименту в магазинах. Продовжуємо працювати з мережами, щоб і далі забезпечувати безперебійне постачання товарів першої необхідності. Налагоджуються нові логістичні ланцюги – надходять товари, по яких були тимчасові перебої. Наприклад, сіль вже є у регіональних мережах», - вказав мер.

Місткий голова вкотре звернувся до підприємців з проханням «відкривати за можливості свої заклади, щоб люди виходили на роботу».

«Працююча економіка підтримує життєдіяльність нашого міста, підтримує нашу армію. Це запорука перемоги», - зауважив С.Моргунов.

Гуманітарний хаб «Вінниця» продовжує приймати вантажі з гуманітарною допомогою для біженців та військових. Команда хабу сортує допомогу та формує за потребами нові відправки у різні міста.

У міському Центрі надання гуманітарної допомоги для переселенців, які зареєструвалися у нашій громаді, люди можуть отримати продовольчі набори, необхідний одяг, засоби гігієни, медикаменти. Алгоритм налагоджений – з людьми постійно на зв’язку працівники наших соцслужб.

Олеся Рудницька

21 березня, 2022