Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 році

Новини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 році

У 2022 році Вінниця очікує першу партію швейцарських трамваїв Tram 2000. Попередньо, це 35 вагонів.

«Рухаємось у напрямку реалізації важливого для міста проєкту, який увійшов у 2-гу фазу. На першому етапі в період 2006-2011 років Вінниця отримала 116 вагонів. Звіряємо наші подальші кроки з партнерами. Обговорили питання підготовки до постачання трамваїв з 2022 року під час візиту до Цюріха», - зазначив у Facebook міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Він прозвітував про візит до найбільшого міста Швейцарії, зазначив, що вінницька делегація спілкувалась із заступником мера Цюріха, який курує транспортний напрямок, Міхаелем Баумером. Побували гості з України також у трамвайному депо.

Тим часом делегація у складі швейцарських консультантів та представників SECO перебуває у Вінниці.

«Вдячний партнерам за професіональний та прагматичний підхід. Упевнений, що друга фаза нашого співробітництва буде успішною. Муніципальний транспорт Вінниці розвиватиметься далі», - підкреслив мер.

Новини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 роціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 роціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 роціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 роціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 роціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 роціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав трамваї, які Цюріх передаватиме Вінниці у 2022 році
Олеся Рудницька

2 листопада, 2021