Селяни з Вінниччині ще можуть виграти сто тисяч гривень на конкурсі Неймовірні села України 2020

Новини Вінниці / Селяни з Вінниччині ще можуть виграти сто тисяч гривень на конкурсі Неймовірні села України 2020

31 серпня завершується прийом заявок на конкурс Неймовірні села України 2020. Вимоги до конкурсантів висувають чимало, але й приз гарний – 100 тисяч гривень від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Тож селяни з Вінниччини ще можуть встигнути подати заявку на конкурс.

31 серпня завершується прийом заявок на конкурс Неймовірні села України 2020.  Вимоги до конкурсантів висувають чимало, але й приз гарний – 100 тисяч гривень від головного партнера  — Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Тож селяни з Вінниччини ще можуть встигнути подати заявку на конкурс.

Зазначимо, що відбір конкурсантів відбуватиметься у кілька етапів, голосуванням визначатимуть десятку кращих.

Всі села отримають подарунки, які організатори та партнери конкурсу вважають цінними та корисними

Наприклад,  компанія «Бейкер Тіллі Україна» допоможе одному з 10-ти сіл, які пройшли до етапу онлайн-голосування, в реалізації їхнього бізнес-проєкту. Всеукраїнська асоціація громад одному із сіл-фіналістів надасть комплексний консультаційний супровід громади на період становлення після місцевих виборів. П'ятірка сіл-фіналістів конкурсу отримає річну передплату на журнал Agroexpert та набір спеціалізованої аграрної літератури.

Деталі конкурсу можна подивитись тут.

Нагадаємо, що в конкурсі  Неймовірні села України 2019 брала участь громада село Гопчиця, що у Погребищенському районі Вінницької області.

Громада пройшла до 20-ки кращих, організаторів зачепила,нестандартним підходом до популяризації села це створення сайту громади та логотипу, який уже використовують товаровиробники населеного пункту. Наприклад, птахокомплекс ТОВ «Веремій», кавовий автомат «Кава гопчицька примха» та консервний завод.

Село подалося на конкурс, щоб придбати комп’ютери та меблі у хаб-центр «Бібліотека майбутнього», вартість яких проєкту складала 400 гривень.

До фіналу Гопчиця не пройшла, але сайт громада створила, до речі дуже сучасний та інформативний.

Марина Карабай

22 серпня, 2020